Slok Kleur & Interieur

Werkwijze voor particulieren

Interieur adviesgesprek 2,5 uur 
Door middel van stalen van verschillende materialen maak ik verrassende combinaties. Denk aan verf, behang ,vloer, vloerkleden en gordijnen. Op deze manier maken we jouw toekomstige interieur gelijk visueel. Vervolgens maak in een indelingsschets op schaal. Op deze manier ben jij een heel eind op weg geholpen met jou toekomstige interieur. 

Vervolgens bestel ik een aantal stalen van de gekozen materialen. Zodra deze bij mij binnen zijn kom ik dit bij jou/jullie langs brengen of stuur ze op. De mogelijkheid om de materialen via mij te bestellen is vrijblijvend. 


Kleuradvies 
Zie jij door de bomen het bos niet meer wat betreft de kleuren in jouw huis? Door middel van verfstalen maak ik een passende kleuradvies voor de ruimte. Of het nou gaat om een woonkamer, keuken of slaapkamer. Het is allemaal mogelijk! Voor kleuradvies is het erg belangrijk dat ik de ruimte kan zien in daglicht. Daarom plan ik kleuradviezen alleen op de dag!


Interieur totaal plan
In deze optie maak ik een interieurplan door het tekenen van een plattegrond op schaal in 2D en 3D. Meubels, kleur, materialen, accessoires en verlichting komen allemaal aan bod in dit totaalplan. Ik maak een afspraak om het plan te komen presenteren.  

 

Er is veel mogelijk geheel afhankelijk van uw wensen. Bel of mail me gerust voor een kennismakingsgesprek als u interesse heeft in één van mijn diensten, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden